PROFESSIONEEL ADVIES EN EEN PERFECTE AFWERKING

Contacteer ons!

Stijlvolle natuursteen of een frisse mozaïek

De mooiste tegelvloeren in Sint-Niklaas en ver daarbuiten.

Waterbestendige laminaatvloeren mogen dan wel aan een opmars bezig zijn in de keuken en de badkamer, de populairste oplossingen blijven nog steeds natuursteen of een stijlvolle keramische tegel. De vloeren en wanden van uw keuken of badkamer lenen zich immers optimaal voor de plaatsing van tegels in alle kleuren, vormen en maten. Rond uw badkamermeubels of in de inloopdouche zorgen de juiste tegels altijd voor een prachtig resultaat.

Ronald Roels werkt net zo makkelijk met een houten parketvloer als met een warme en elegante tegel. We egaliseren de ondergrond en plaatsen alle soorten tegelvloeren in Sint-Niklaas en ver daarbuiten. Met de geschikte tegels nemen we ook de bekleding van uw muren voor onze rekening. Erg in trek zijn de grote keramische tegels, maar ook met kleine faience- of mozaïektegels kunt u zorgen voor een strakke inrichting of een fris accent in uw badkamer of keuken.

Zowel voor uw parket- en laminaatvloeren als voor uw tegelvloeren in Sint-Niklaas kunt u rekenen op het vakmanschap en de ervaring van Ronald Roels tegen een scherpe prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de gegevens op deze website of contacteer ons voor meer informatie.

Clikc+