PROFESSIONEEL ADVIES EN EEN PERFECTE AFWERKING

Contacteer ons!

Stap met het juiste been uit bed, op een parketvloer van Ronald Roels

Wilt u parket leggen in Sint-Niklaas? Laat u bijstaan door een ervaren vakman.

Een oogstrelende parketvloer die tot in de puntjes is afgewerkt: dat is bij Ronald Roels de specialiteit van het huis. Wilt u parket leggen in Sint-Niklaas, de rest van Oost-Vlaanderen of zelfs in de rest van België, dan vindt u bij ons dus de juiste vakman voor uw vloer. Al jarenlang bieden wij een vlekkeloze afwerking voor uw parketvloeren en plinten, en dat tegen een uitstekende prijs.

Om u de juiste vloer te helpen kiezen voor uw slaapkamer, woonkamer of bureau, nemen we bij elk nieuw project al onze stalen en voorbeelden mee. We staan u bovendien bij in uw keuze met deskundig advies over de kleur en de plaatsing van het parket en het materiaal waaruit uw vloer bestaat. Daarbij verliezen we uw smaak, het budget en het onderhoudsgemak nooit uit het oog.

Wilt u nieuw parket leggen in Sint-Niklaas en omstreken, of uw huidige vloer renoveren? Voor beide werken kunt u terecht bij Ronald Roels. Wij schuren, herstellen of renoveren uw parketvloeren en geven uw vloer meteen weer zijn originele glans. Vraag dus snel een vrijblijvende offerte aan via de gegevens op de contactpagina of bel ons op voor meer informatie.

Clikc+